Nieuwbouw Bolsward

Groen wonen in een van de mooiste steden van Friesland.

Je bent er vast vaak langsgefietst of hebt er misschien zelfs op gezeten: de technische school in Bolsward. Op de plek waar vroeger de schoolgebouwen stonden, worden binnenkort rijwoningen, tweeonder- een-kapwoningen en een vrijstaande woning gebouwd.

Maak een afspraak met een makelaar

Nieuwbouw Bolsward

Nieuwbouwproject

Het nieuwbouwproject beslaat de Franekerstraat, de Samuel van Haringhouckstraat en de Dr. Joost Halbertsmastraat. Aan de voorkant kijk je uit over de oude vertrouwde omgeving van Bolsward. De achterkant wordt gesierd door een grote groenzone waar kinderen veilig kunnen spelen. Parkeren? Dat doe je voor de deur. Kies je voor een hoekwoning, twee-onder-een-kapwoning of een vrijstaande woning, dan heb je zelfs een eigen oprit.

Oude binnenstad op loopafstand

De 35 woningen liggen op loopafstand van de oude binnenstad van Bolsward, die bekendstaat om de prachtige grachten, het monumentale stadhuis en de distilleerderij van Sonnema Beerenburg. Daarnaast is Bolsward een van de Friese Elfsteden, wat voor de watersporter een uitstekende omgeving is waarbij je diverse routes kunt varen met je sloep of motorboot.

Centraal gelegen

Bolsward bevindt zich op een centrale plek aan de westkant van Friesland. Binnen een halfuur sta je in steden als Leeuwarden, Sneek en Heerenveen. Ook de ligging vlakbij de A7 en de Afsluitdijk is gunstig: in circa een uur rijd je naar bijvoorbeeld Groningen, Zwolle of Amsterdam.

26 eengezinswoningen

8 twee-onder-een kapwoningen

1 vrijstaande woning

Ontwikkeling & realisatie

Bemog Projektontwikkeling B.V.
www.bemog.nl

Jorritsma Bouw
www.jorritsmabouw.nl

Informatie en verkoop

Boonstra Makelaardij
Snekerpoort 8
8701 HL Bolsward
T. 0515 575 925
info@boonstramakelaardij.nl
www.boonstramakelaardij.nl

Hoekstra Makelaardij
Westersingel 32
8601 EN Sneek
T. 0515 430 006
nieuwbouw@makelaardijhoekstra.nl
www.makelaardijhoekstra.nl